OM

Peynet bildades för nu nära 10 år sedan. Har under flera år sålt maskiner från vårt lager och kontor i strängnäs, Södermanland där man kunnat komma och se, känna och testa olika maskiner vi haft i lager.
Detta har nu ändrats och vi har flyttat vår verksamhet utomlands.
Vi är nu belägna i Asien. Vi har gjort detta val av flera anledningar.
En av de största anledningarna är att vara nära våra fabriker, för att på så sätt ha större kontroll över maskinproduktionen och mer koll på kvalitet.
Ett annat val är Sveriges extrema skattesystem som nära gör det omöjligt att anställa kvalitativ personal, ett system som Astrid Lindgren Med sagan ”Pomperipossa i Monismanien”  1976, skrev om en författare som betalar 102 procent i skatt.
Inte mycket har förändrats !

PEYNET NORDIC ASIA Säljer professionella CNC maskiner, Laser maskiner och andra högkvalitativa produkter inom trä och metallbearbetning.
Många företag säljer maskiner, men få företag ger den personliga service en person behöver för att känna sig trygg i ett köp. Det viktigaste för oss är att hålla en hög personlig service där vi inte endast säljer en maskin, utan vi återkopplar och ser till att finnas tillgängliga även efter ert potentiella köp vid frågor, råd o hjälp. Ser fram emot att höra ifrån er. 

Mvh Team Peynet

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *