• AIR 1390

  Vår nyaste tillskott. En extremt högkvalitativ maskin som inte bara är extremt pricitionsrik men är även snabb. nästan dubbel hastighet mot vår 1200/sec mot 800 i vår äldre proyag series. Men till ett nära samma pris. Detta gäller dock endast nu och denna prisbild kommer att gå upp. så passa på.

 • Proyag C1

  Proyag C1 är fullmatad med WiFi kontroll, ett  fönster; ”stort öga”, tre-i-en ställning (tankledningen,rem, skenor), laserljuspositionering, fyrkantiga skenor, LED-ljus, laserstyrsystemet. Kulskruv och bänk i rostfritt stål. Smidig, ny design och professionell funktionalitet formar det slutliga stationära lasersystemet.

 • Proyag C2

  Proyag C2S har en linjärt servostyrningssystem med hög precision som möjliggör höghastighetsbearbetning. En remdriven, stabil överföring och stark stötdämpning som gör att maskinen är så gott som tyst. Proyag C2S levereras med ett exakt positioneringssystem som gör det lätt att hitta startpunkten. Proyag C2S har en femspegellins som utformats för att stödja den konstanta ljusbanan som ger denna maskin en exceptionell gravyr- och skärfinish.

 • Proyag C2M

  Proyag C2M har femspegellins som utformats för att stödja den konstanta ljusbanesystemet. C2M är en ekonomisk och kostnadseffektiv CNC multiskärlaser. Kapabel att skära rostfritt stål, kolstål, akryl, MDF, icke-metalliska hårda material som träplankor (balsaträ, Paulownia), gummi, plast m.m. Tillförlitliga Panasonic servomotorer , HIWIN-skenor för överlägsen precision och en 4 mA Laser Tuber gör C2M till en mycket pålitlig cnc laser. 3-fas stegmotorer ger den tyst och jämn gång och högt vridmoment, snabb acceleration och tillförlitlig prestanda.

   

 • Proyag C2S

  Proyag C2S har en linjärt servostyrningssystem med hög precision som möjliggör höghastighetsbearbetning. En remdriven, stabil överföring och stark stötdämpning som gör att maskinen är så gott som tyst. Proyag C2S levereras med ett exakt positioneringssystem som gör det lätt att hitta startpunkten. Proyag C2S har en femspegellins som utformats för att stödja den konstanta ljusbanan som ger denna maskin en exceptionell gravyr- och skärfinish.

   

 • Proyag C2T

  Proyag C2T står för automatisk matning. Denna maskin är fäst vid ett automatiskt matningsfundament, kraftfulla avgas- och rengöringssystem gör det till en mycket säker och effektiv laser. En dubbelhövdad professionell styrsystem kommer att fördubbla produktionen. Maskinen kan kontrolleras via wifi. Proyag C2T´s beröringsfria brytare ökar säkerheten och matningsfundamentet möjliggör enkel rengöring och tillgång till delar.

 • Proyag C2TWIN

  Proyag C2TWIN har en linjärstyrning med hög precision som möjliggör höghastighetsbearbetning . En båge-växel synkron bälte, stabil överföring och stark stötdämpning gör maskinen så gott som tyst. Proyag C2TWIN levereras med ett positioneringssystem som gör det lätt att hitta startpunkten. Proyag C2TWIN har en femspegellins som utformats för att stödja den konstanta ljusbanan som ger denna maskin en exceptionell gravyr- och skärfinish.

 • Proyag C3

  Proyag C3 är en kostnadseffektivt icke-metall CNC-laserskärare. Rimligt pris och låga drift- och underhållskostnader gör denna maskin till en perfekt för industriell tillverkning av skyltar, ljus, dekorationer, hantverk och mycket mer. Fungerar på nästan alla icke-metalliska material såsom icke-metalliska hårda material, akryl, trä, styrbord, ABS, gummi, plast m.m. HIWIN skenor och en stabil, svetsad ram garanterar styvhet och precision.

  Proyag C3 har ett bord som är speciellt behandlad för att klara stora påfrestningar, anpassat till industriellt bruk.

 • Proyag C3 ML

  Proyag C3 ML har femspegellins som utformats för att stödja den konstanta ljusbanesystemet. Proyag C3 ML är en ekonomisk och kostnadseffektiv CNC multiskärlaser. Kapabel att skära rostfritt stål, kolstål, akryl, MDF, icke-metalliska hårda material som träplankor (balsaträ, paulownia), ABS, gummi, plast m.m. Tillförlitliga Panasonic servomotorer, HIWIN skenor för överlägsen precision och en 4 mA Laser Tuber gör Proyag C3 ML till en mycket pålitlig cnc-laser.

 • Proyag C3MSB

  Proyag C3MSB har femspegellins som utformats för att stödja den konstanta ljusbanesystemet. C2M är en ekonomisk och kostnadseffektiv CNC multiskärlaser. Kapabel att skära rostfritt stål, kolstål, akryl, MDF, kolstål, icke-metalliska hårda material som träplankor (balsaträ, Paulownia), gummi, plast m.m. Tillförlitliga Panasonic servomotorer , HIWIN-skenor för överlägsen precision och en 4 mA Laser Tuber gör C2MSB till en mycket pålitlig cnc laser.

  28,700,000.00 kr
 • Proyag C3S

  Proyag C3S är en kostnadseffektivt icke-metall CNC-laserskärare. Rimligt pris och låga drift- och underhållskostnader gör denna maskin till en perfekt för industriell tillverkning av skyltar, ljus, dekorationer, hantverk och mycket mer. Fungerar på nästan alla icke-metalliska material såsom akryl, trä plankor (balsaträ, paulownia), gummi, plast m.m. HIWIN skenor och en stabil, svetsad ram garanterar styvhet och precision.

  Proyag C3SB har ett bord som är speciellt behandlad för att klara stora påfrestningar, anpassat till industriellt bruk.

 • Proyag C3T

  Proyag C3T är en kostnadseffektivt icke-metall CNC-laserskärare. Rimligt pris och låga drift- och underhållskostnader gör denna maskin till en perfekt för industriell tillverkning av skyltar, ljus, dekorationer, hantverk och mycket mer. Fungerar på nästan alla icke-metalliska material såsom icke-metalliska hårda material, akryl, trä, glas, tunn film, canvas m.m. HIWIN skenor och en stabil, svetsad ram garanterar styvhet och precision.

  Proyag C3T har ett bord som är speciellt behandlad för att klara stora påfrestningar, anpassat till industriellt bruk.