• Newton 10×10 CNC Router – Non ATC

  Newton 10×10 CNC router har en 6Kw vattenkyld fräs med variabel hastighet och snedställda skenor för kugghjulet på både X och Y axeln med kulskruv bakpå Z axeln.
  Newton har en arbetsyta med 6 st zoners vakuumbord och arbetsytan har även T-spår för manuell fastsättning av det valda arbetsstycket. Denna Newton kommer med handhållen kontrollenhet. Detta medför väldigt enkel hantering av maskinens rörelser/programmering.

 • Newton 12X12 CNC Router

  Newton 12X12 gjordes speciellt för branscher som möbelsnickeri, plastfolie bearbetning och skylttillverkning. Newton 12 x 12 har en 1219 x 2438 bord med 7.5hp vattenkyld eller 12hp luftkyld fräshastighet (extremt tyst) plus: kuggstångskontroll på X och Y-axeln med kulskruvkontroll på Z-axeln och dubbla kvadratiska styrskenor på alla axlar. En sex vakuum plant bord med T-spår på en 1587 kg uni-svetsad bas för optimal styrka och livslängd. Kraftfull PLC-baserat gränssnitt med industriellt styrsystem. Kompatibilitet med i stort sett all möbeldesign- och sniderimjukvara för enkel installation och kodning. Även styrsystemet är expanderbar och kan anpassas för varje tillämpning.

 • Newton 12×20 CNC Router

  Newton 12X20 gjordes speciellt för branscher som möbelsnickeri, plastfolie bearbetning och skylttillverkning. Newton 12 x 20 har en 1219 mm x 2438 mm bord med 7.5hp vattenkyld eller 12hp luftkyld fräshastighet (extremt tyst) plus: kuggstångskontroll på X och Y-axeln med kulskruvkontroll på Z-axeln och dubbla kvadratiska styrskenor på alla axlar. En sex vakuum plant bord med T-spår på en 1587 kg uni-svetsad bas för optimal styrka och livslängd. Kraftfull PLC-baserat gränssnitt med industriellt styrsystem. Kompatibilitet med i stort sett all möbeldesign- och sniderimjukvara för enkel installation och kodning. Även styrsystemet är expanderbar och kan anpassas för varje tillämpning.

 • NEWTON 12X20 CNC Router – Non ATC

  Newton 12 x 20 CNC router har en 6 HP vattenkyld fräs med variabel hastighet och snedställda skenor för kugghjulet på både X och Y axeln med kulskruv bakpå Z axeln.
  Newton 12 x 20 har en arbetsyta med 6 st zoners vakcuumbord och arbetsytan har även T-spår för manuell fastsättning av det valda arbetsstycket. Denna Newton kommer med handhållen kontrollenhet. Detta medför väldigt enkel hantering av maskinens rörelser/programmering.

 • Newton 15x 30 6HP CNC Router – Non ATC

  Newton 15 x 30 CNC router har en 6 HP vattenkyld fräs med variabel hastighet och snedställda skenor för kugghjulet på både X och Y axeln med kulskruv bakpå Z axeln.
  Newton 15 x 30 har en arbetsyta med 6 st zoners vakuumbord och arbetsytan har även T-spår för manuell fastsättning av det valda arbetsstycket. Denna Newton kommer med handhållen kontrollenhet. Detta medför väldigt enkel hantering av maskinens rörelser/programmering.

 • Newton 15×30 CNC Router

  Newton 15×30 CNC Router gjordes speciellt för branscher som möbelsnickeri, plastfolie bearbetning och skylttillverkning.Newton 15×30 CNC Router har en 1219 mm x 2438 mm bord med 7.5hp vattenkyld eller 12hp luftkyld fräshastighet (extremt tyst) plus: kuggstångskontroll på X och Y-axeln med kulskruvkontroll på Z-axeln och dubbla kvadratiska styrskenor på alla axlar. En sex vakuum plant bord med T-spår på en 1587 kg uni-svetsad bas för optimal styrka och livslängd. Kraftfull PLC-baserat gränssnitt med industriellt styrsystem. Kompatibilitet med i stort sett all möbeldesign- och sniderimjukvara för enkel installation och kodning. Även styrsystemet är expanderbar och kan anpassas för varje tillämpning.

 • Newton 90ATC

  Newton 90ATC var konstruerad för att utnyttja en Syntec Control System i syfte att nå en milstolpe i hastighet och tillförlitlighet. Det är inte bara en tålig CNC-fräs i Woodstock-stallet utan också en maskin som garanterar hög kvalitet och noggrannhet tack vare Syntectekniken.